Over Marja

Als voormalig apothekersassistente besefte ik dat niet alles met medicijnen te genezen was, maar dat je ook zelf invloed hebt in het genezingsproces.

In 2004 ging ik op zoektocht naar het zelfgenezend vermogen en kwam uit op 2 poten Mediumschap en Hypnotherapie. Inzicht middels een reading of contact met een overleden dierbare kan helend werken en je verder helpen in je leven. Na diverse opleidingen gevolgd te hebben, heb ik ondertussen jarenlang ervaring als medium. Hoe mooi is het ook om een boodschap door te geven en te zien dat het een helende werking heeft bij de nabestaanden.

Ondertussen ging ik me verdiepen in hypnose en viel met hulp van een hypnotherapeut de nodige kilo's af. Tegelijkertijd besloot ik om zelf deze opleiding te volgen om dit in mijn eigen praktijk toe te passen. Tegenwoordig kun je bij mij terecht om je angsten, burn-out klachten, depressieve gevoelens, negatief zelfbeeld, rookverslaving, overgewicht, allergieën e.d. los te laten.

In mijn werk geef ik je graag alle persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Bovendien onderga ik zelf nog regelmatig coaching om te blijven werken aan mijn eigen groei zowel als medium als hypnotherapeut. Samen werken we met aandacht, warmte, humor en respect aan de beste versie van jezelf.