Consulten

Mediumconsult

Een mediumconsult geeft inzicht in wat jou op dit moment bezig houdt, of waar je tegenaan loopt. Dit gebeurt door middel van het lezen van je energie en daarnaast vindt er contact met een overleden dierbare plaats. Door specifieke kenmerken, bijvoorbeeld de manier van overlijden of gedeelde herinneringente beschrijven, weet jij om welke dierbare het gaat. Meestal heeft de overledene een boodschap voor je, die aansluit op jouw behoefte van dat moment. Een mediumconsult geeft inzichten en biedt troost.

Een consult van ca. 45 minuten €60,00


Readingconsult

Zit je met vragen en wil je inzicht in wat er speelt?

Een reading kan je bewust maken van wie je werkelijk bent en waarom je doet wat je doet. Een reading laat oude patronen en overtuigingen zien waar je nu last van kunt hebben. Het maakt zichtbaar wat je onbewust tegen houdt om te zijn wie je wilt zijn.
Deze inzichten kunnen je helpen om los te komen van belemmerende patronen.
Door een reading kun je meer vrijheid ervaren en wordt het mogelijk om je eigen unieke zelf te zijn en de kwaliteiten van je leven te verhogen.

Een consult van ca. 45 minuten €60,00Hypnose

Je gevoelens, gedrag en overtuigingen zijn door de jaren heen gevormd en vinden hun oorsprong soms al vanaf je kindertijd of eerder. Alle informatie is opgeslagen in je onderbewuste en d.m.v. hypnose/trance kun je het kritisch denken omzeilen en terug naar het moment van ontstaan. De patronen uit het verleden kunnen je functioneren zelfs volledig blokkeren. Op het moment dat je weet waar en hoe je blokkade is ontstaan, doordat je deze herbeleeft, begrijp je ook hoe deze gebeurtenis je de rest van je leven heeft kunnen beinvloeden. De situatie kun je niet veranderen maar wel je kijk erop. Tijdens deze sessies ben je vol bij bewustzijn maar je kritsch denken doet even niet mee. Er gebeuren geen dingen die jij niet wilt. Ik begeleid je alleen in de herinnering maar vul niets voor je in. Door de juiste vragen te stellen help ik je om inzicht te krijgen en blokkades los te laten, zodat jij weer in het hier en nu verder kunt met je leven. Voor een goed resultaat zijn een 3tal sessies gebruikelijk. Pakket van 3 sessies € 299,00

Hypnose bij

Angsten en fobieën

Angst en onzekerheid komen mede voort uit een eerder doorgemaakte ‘traumatische’ gebeurtenis. Het gaat hierbij niet om de gebeurtenis zelf maar om de emoties die wij aan een gebeurtenis koppelen zoals angst, verdriet, onzekerheid, afwijzing, boosheid etc. Wanneer deze emoties onverwerkt zijn gebleven vormen deze als het ware een trauma in ons lichaam. Naast deze emoties wordt ook de totale herinnering van de situatie in ons onderbewustzijn opgeslagen. Wanneer we nu in ons heden geconfronteerd worden met een vergelijkbare situatie of onderdelen hiervan, dan bestaat de mogelijkheid dat de opgeslagen emoties zich ontladen waardoor we dit trauma als het ware weer bewust opnieuw kunnen herleven. Daarnaast veroorzaakt het angst, stress, spanning en onrust. Wil je daarvan af en voor altijd oplossen? Dit kan middels hypnose. 1 tot 3 sessies zijn meestal voldoende. Per sessie 125 euro. Voor 3 sessies 299 euro.

Afvallen met hypnose

Afvallen door de kracht van jouw onbewuste? Dat kan tijdens het programma wat bestaat uit 5 sessies.

Tijdens de sessies gaan we aan de slag om je te motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden. De vetverbranding van het lichaam te verhogen. Eventueel je maag te verkleinen (Hypnotische maagverkleining of virtuele maagband) Sabotage op te lossen.

Het verlangen om je lichaam te bewegen, te verhogen.
Je eetlust in toom te houden en je bloedsuiker stabiliseren.
Je langzamer te doen eten en snel eten te stoppen.
Je slechte gewoontes verwijderen.
Een positief zelfbeeld programmeren.
Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen.
Wil je je gezondheid en vitaliteit vergroten?

Meer weten? Neem contact met me op dan vertel ik je de mogelijkheden.

5 sessies verspreid over 4 maanden, pakket prijs

€ 499,00

Helderziende waarnemingen

Bij Centrum Maia in Nistelrode geef ik regelmatig avonden met helderziende waarnemingen. Dit is een avond waar je kunt kennismaken met een korte reading. Door de energie van een voorwerp of foto te lezen kan ik duiden wat er op dit moment in je leven speelt en/of aandacht vraagt.

Het gaat dan om een voorwerp of foto (van overlevende) of persoonlijk voorwerp van jezelf.

Een helderziendeavond begint om 19.30 uur tot 22.00 uur en de kosten zijn € 17,50 p.p. Incl. Koffie/thee.

Voor data en aanmelden: www.centrummaia.nl/spirituele-avonden/marja-lips/


Privacy

Uiteraard ben je bij mij op een veilige plek en blijft de informatie altijd tussen ons en binnen de 4 muren. Het mediumconsult mag worden opgenomen, maar niet door derden worden beluisterd, zodat zaken privé blijven. Zelf laat ik aan het einde van het consult de informatie weer los.


Medisch handelen

Ik neem nooit de plaats in van de behandelende arts en in principe kan mijn handelen samengaan met bestaande reguliere therapieën en voorgeschreven medicijnen.